torstai 12. syyskuuta 2013

Kissa olet tähti!


Jujun äly on yhtä nopea kuin sen formulaspurtitkin. Niinpä päätin alkaa kouluttaa siitä itselleni taitavaa pikku sirkuskissaa. Ostin naksuttimen, kuivattuja kananpaloja ja kissan aktivointikirjan. Ensimmäisen koulutussession aikana Juju oppi heti istumaan ja antamaan tassua – ja se kehräsi taukoamatta. Olin hämmästynyt ja täynnä intoa, sillä naksuttimen avulla pystyimme puhumaan yhteistä kieltä. Juju itse ehdottelee uusia temppuja, ja välillä tuntuu, että se on meistä se fiksumpi. Jonkun täytyisi naksutinkouluttaa minusta parempi naksutinkouluttaja, niin Juju oppisi vaikka pyörittämään hulavannetta.

Koska Juju on niin aktiivinen, nopea ja älykäs kissa, se osaa välillä myös huiputtaa minua. Jossain vaiheessa menin aina ruokaretkuun. Jos Juju halusi eri ruokaa kuin tarjosin, se kuopi ruokakupin edessä tassullaan, meni eteiseen kyyhöttämään surkeana ja unohdettuna ja päästi ilmoille nälkiintyneen kissanreppananaukaisun. Tarjosin hädissäni toista ruokaa, kunnes tajusin, mitä oli meneillään. Vastaavasti olen langennut myös huomionhakunaukuun, joka laajenee helposti täydelliseksi ”kissaemon” hyppyyttämiseksi. Mutta ei Juju mitään pahaa tarkoita. Sen mielestä vain olisi niin mukavaa kietoa minut silkkisen pikku tassunsa ympärille…

Juju osaa paitsi istua hiiren päällä
myös raaputtaa sitä pyynnöstä.

2 kommenttia:

  1. Näitä naksutinjuttuja en olisi uskonut ellen itse olisi nähnyt! He ovat molemmat niin taitavia. <3 Ja "leijona" oli niin hieno, että sitä en meinaa uskoa vieläkään. =)

    VastaaPoista
  2. Sun pitää tulla katsomaan, kun Jujukin osaa nyt vähän leijonahenkisen tempun. Aika vauhdikkaana versiona tosin. :o)

    VastaaPoista