torstai 22. joulukuuta 2016

Ei mennyt niin kuin Kissöössä!

Näin joulun alla olen tullut pariin otteeseen miettineeksi paikkaa nimeltä Kissöö. Se on leppeyden ja kauneuden tyyssija, jossa satelee hissun kissun räggärinpehmoista lunta. Ja jos oikein höristää tonttuhatun alla korviaan, voi kuulla rauhoittavaa kehräystä. Joulukuuset eivät kaatuile, kortit on lähetetty ajoissa ja joulusukissa piileksii kultafolioon käärittyjä possunsydämiä.
 
Mama, vietetäänhän me koko joulu Kissöössä?

Kiikuttaisin Nupun ja Jujun mielelläni Kissöön kimaltelevaan katti-idylliin, mutta valitettavasti possujunat tai Onnibussit eivät kulje sinne. Ja jos kulkisivat, niin tämä kissaemo olisi takuulla ollut liikkeellä liian myöhään ja missannut liput. Niinpä meidän on tyytyminen hösellykseen, härdelliin ja pienimuotoiseen paniikkiin, joka on vallinnut Hupsuttamossa jo hyvän tovin.

Tontutkaan eivät kestä tätä menoa, vaan kellahtavat kumoon monta kertaa päivässä.

Toisin kuin Kissöössä, meillä kaatui minijoulukuusi jo ensimmäisen adventin jälkeen. En tiedä, kuka tai ketkä olivat asialla, mutta kun mies saapui töistä kotiin, Nuppu ja Juju olivat olleet vastassa hitusen noloina. Hetkeä myöhemmin oli käynyt ilmi, että kuusipuu oli pökrännyt ja köllötti nyt kyljellään hyllyn päällä. Kissojen kunniaksi on silti sanottava, että ensimmäisen kokeilun jälkeen muovisen juhlatörtän töniminen on loppunut tyystin.

Piparkakkutalon terassilla majaileville pupuillekin vain kumarrellaan.
Jouluristeilijän matkustajat on vastaanotettu satamassa uteliain silmäyksin...

...ja niiden kanssa on vietetty laatuaikaa jouluvalojen välkkeessä...

...sillä onhan Hupsuttamo maapallon riemukkain paikka!

Minulla ei ole kuitenkaan ollut kovin riemastunut olo, sillä jostain syystä joulunalusviikot kiitävät valoakin nopeammin. Joka vuosi päätän olla ajoissa esimerkiksi joulukorttien suhteen, mutta aina käy yhtä höperösti. Niin tänäkin vuonna, vai mitä sanotte näistä viimeisellä mahdollisella hetkellä tilatuista taideteoksista:
 
Jei, kymmenen kappaletta Nuppu-aiheisia kortteja! Wuup, wuup! Hyvin menee. 
Vai meneekö sittenkään? Viittä virhettä ei sentään löydy, mutta yksi ilmeinen moka näissä on!

Mikäs vuosi se onkaan alkamassa?! Krääh ja yyh!
Nuppu, Juju ja mieheni ottivat aikamatkailun onneksi huumorin kannalta. Niinpä toivottelimme korteissamme ihania yllätyksiä vuodelle 2018, hauskoja hetkiä vuoteen 2014, mukavia käänteitä jouluun 2020 ja kaikkea hyvää vuodelle 1999. Osoitteita meillä ei ollut läheskään jokaiselle kortin ansainneelle, joten pahoittelemme, ettei tätä mestarillista pläjäystä leviä kovin laajalle. Haluamme silti toivottaa kaikille tunnelmallista joulua, ihanaa loppua vuodelle 2016 ja mitä mahtavinta vuotta 2017!

 
Kiitos myös kaikille ihanista joulukorteista! Hurjimmat innonnaukaukset
kuultiin, kun kortteja tuli Ruffelta, Cocolta, Pepsiltä, Maxilta
ja pupufrendeiltä Sonjalta ja Saaralta! <3

Vaikka tälläkään kertaa jouluvalmistelut eivät sujuneet kuin Kissöössä, olemme enää vain tassunmitan päässä tuosta unelmien höytyväsaaresta. Alkoihan meillä tänään kauan kaivattu joululoma!

 
Joko teillä kamuillakin on startannut virallinen Kissöö-kausi?

18 kommenttia:

 1. Meillä on kanssa loma alkanut ja niin hyvin alkoikin että joulukortit taisi kaikki unohtaa lähettää... Hups. Noh, ehkä ensi vuonna. ;) Teidän hieno kortti tuli perille ja en kyllä edes huomannut mokaa ennenkuin luin takaa... :D Toivottavasti nähdään loman aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huh, meidän kortti ehti sittenkin perille! :-D Jee! Ja Kissöö-vaikutelmakin olisi onnistunut, ellen olisi mennyt tunnustamaan mokaa. :o) Eiköhän me ehditä törmäillä välipäivien aikaan! Jouluterkut kaikille ja viesteillään!

   Poista
 2. Me taidetaan varata Kissöön-matka heti ensi jouluksi! Täällä jouluvalot viettävät yönsä pimeässä vessassa lukkojen takana yhdessä vikaostos-glittertulilatvan kanssa, ihan vain varmuuden vuoksi.. ^.^
  Nuppu ja Juju näyttävät kaikille kissoille mallia, kuinka jouluhärpäkkeisiin tulisi suhtautua. :) Ja hei, tuo korttikämmihän tuli pelastettua mitä hupsuimmalla ja tosihöpsöimmällä tavalla - onneksi kortintekijän mielikuvitus on kohdillaan! Ihanaa joulua myös teille kaikille, viettäkää huippukiva loma! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt on kaikki viimeisetkin hulabaloot hoidettu ja voidaan aloitella kissöömäisen asiaintilan tavoittelu. :-) Nyt onkin hyvä hetki varailla ensi joulun Kissöön-matka. Ties vaikka saisi aikaisena lintuna reissun puoleen hintaan!

   Kissakoti ja jouluhärpäkkeet ovat kyllä melko komediallinen yhdistelmä. Onneksi glitter-tulilatvan ei tarvitse vapista yksin siellä teidän veskin pimeydessä vaan on jouluvaloja seurana. Ehkä ne valot voisi sytytellä jouluyöksi - tai uudeksivuodeksi, jotta tulilatva voisi diskohilettää ja näyttää todelliset kyntensä. :) Ihanaa joulua!

   Poista
 3. Nuppu ja Juju olivat tietysti noloina siitä, että eivät saaneet kiinni NIITÄ, jota kaatoivat kuusen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, onhan se mahdollista, että NE olivat asialla. Ja todennäköistäkin, kun asiaa oikein ajattelemalla ajattelee. :)

   Poista
 4. Kyllä meillä taidetaan jo olla siellä Kissöössä :)

  Hyvää joulua teille kaikille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Teillä kyllä näytti meno jo hyvin kissöömäiseltä! <3

   Poista
 5. Jouluunhan kuuluu hassuja sattumuksia ja pikku kömmit vain piristävät! Nimimerkillä 'Tilasin sitten vain 1 kpl BoT-rannelämmittimen eräälle talvipyöräilijälle ja huomasin asian vasta tänään lahjaa paketoidessa'. Täällä Pöötkis-landiassa ollaan valmiita joulun minivapaisiin, ja toivotamme rauhallista joulua Kissööhön!
  t. Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei BoTeja ranteiden täydeltä! :-D Mutta hiljaa hyvä tulee, ja jokainen ihminen tarvitsee ainakin yhden lämpimän ranteen. :) Meilläkin on nyt kaikki valmista - ja lököttely kirjojen kissojen ja suklaan parissa on startannut. Ihanaa pötkistelyä ja siijuu toivottavasti pian! :)

   Poista
 6. Meidän kuusi ei ole onneksi kaatunut, on noi räsyt vaan niin joulumielisiä kamuja ettei tee tuhoja <3 Ruffe olisi tahtonut nuppukortin, mutta jouduin sanomaan ettei Nuppu tiedä Ruffen osoitetta :( Ruffe sitten torui minua kun en ollut laittanut osotetta meidän joulukorttiin mukaan. Ruffen mielestä nuppu on silti ihanin typoista huolimatta <3 xoxo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos se teidän kuusi on liian iso räggärien pikku hauiksille? Meillä kun on tuollainen pieni räpellys, niin sen saa näppärästi kanveesiin. Mutta onneksi puun on annettu nyt tuikkia rauhassa.

   Olisi kyllä pitänyt pyytää teidän osoite vaikka sitten snäpitse, mutta kun niiden korttien kanssa tuli aikamoinen kaaos, niin se vähän jäi, vaikka Nuppu inisi korvan juuressa, että mun pitäisi laittaa tosiaan ykkösluokan postimerkki sen peppuun. Kuulemma neiti olisi mielellään matkannut postiljoonin kainalossa Ruffiksen syleilyyn, mutta en kai mä nyt sitä mihkään päästäisi, koska tarvitsen Nupun lämmittämään mun kylkeä ja pusuttamaan mun nenää. (Itsekästä, tiedän.)

   Mutta Nuppu siis lähettää oikein ekstrasuperhurisevat joulukiehnutukset ja hempeät nenutukset omalle sulholleen! <3 xoxoxoxo! (<- Tuplasuukot!)

   Poista
 7. Aika kaukana taidetaan olla kissööstä täällä :D mutta tärkeintähän on se, että kaikilla on mukavaa. :) hyvää joulua teille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Lohdullista, että Kissööhön on matkaa muualtakin! :) Eikä se suinkaan ole ainoa onnela, vaan hauskaa ja ihanaa on silloinkin, kun on tontut kyljellään ikkunalaudalla ja joululiina myttynä lattialla. <3

   Poista
 8. Noh, aika joidenkin mukaan menee ympyrää, aina tullaan samaan pisteeseen. Eli tätä kautta te olettekin vain aikaanne edellä ja matka Kissööseen voi vielä jopa onnistua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - tuo oli kyllä hyvä pointti! :) Kyllä joulun kunniaksi voi höllätä käsitystä ajankulusta - ja miksei muutenkin. Tässä hetkessä on onneksi mukava olla, joten ehkä me ollaan sittenkin jo saavutettu meidän ihan oma Kissöö. <3

   Poista
 9. Ihan mahtava joulutunnelmat ja kuvat teillä siellä :)
  Ihanaa joulun aikaa koko poppoolle ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja oikein lämpöistä ja suloista joulua myös teille Koirööseen! :)

   Poista