lauantai 2. heinäkuuta 2016

Nelivuotias Nuppu näppiksellä

Moi! Nuppu täällä, kuka siellä? Ja kuinkas hurisee näin heinäkuun helteillä? 
 
Mulla hurisee näin: ”Här, här, här!”

Ootte ehkä huomanneet, että meidän emo on aika perso kirjoittamaan? Se nyököttää jatkuvasti selkä kyömyssä läppärinsä ääressä ja hakkaa näppistä pahemmin kuin yläkerran tätsä pianoa. Ja jos mä yritän auttaa, se sanoo ”Elä viiti, Nuppu!” ja tönii pois.

 
Oon niin kiltti, että lähden melkein aina vetämään viimeisen varoituksen jälkeen.

En tiedä, onko täällä blogissa ollut puhetta, mutta mulla on puoliveli.
Se on tuommoinen pikku ruipelo, johon ei viimeinenkään varoitus tepsi.
 
Mä sen sijaan kipitän aina emon koneelta iskän koneelle.
Siellä ymmärretään, että yhteistyö on voimaa.

Tänään on kuitenkin mun vuoro kirjoittaa. Arvatkaa miksi? No sen takia, että emo nyyhkyttää myttynä tuossa sohvalla. Välillä se ryömii suukottamaan mun varpaita, mikä kutittaa, mutta sanon silti här, här, här ja nuolaisen nenästä. Annoin jo ajat sitten anteeksi emolle sen jutun, joka saa sen kyynelehtimään. Tästä se kaikki hetki sitten alkoi:


Sillä välin, kun emo kävi pesemässä turkkinsa,
mä lämmitin sen MeNaiset-lehteä.

Emon mielestä olin jostain syystä hirmu söpö, ja se lähetti tämän kännykkäräpsyn iskälle, joka muuten on tällä hetkellä junassa. Iskä vastasi siihen, että mä oon vissiin lukenut taas horoskoopit. Silloin se järkyttävä ajatus jysähti mamman tajuntaan: horoskoopit, rapu, heinäkuu, heinäkuun toinen! Eräällä perheenjäsenellä oli eilen synttärit. SOS!
 
Parkuhan siitä repesi, vaikka mami rakensi mulle heti huvimajan lohdukkeeksi.

Me pyyhittiin kuitenkin nopeasti kyynelet, ja siitä ilta lähti sitten paranemaan.

Veikka viritti iskän kielloista huolimatta leffatykin päälle 
ja näytti räppäri-Jujun viimevuotista keikkaa uusintana.
 
Sitten mulle esiintyi aika näppärä trapetsitaiteilija.
 
Parasta kuitenkin on, että sain kukkia ja gurmeeta. Här, här, här!

Emo lyö tuossa vieläkin päätä seinään, mutta ei hätää, kyllä mä sen taas saan rauhoittumaan. Ihan niin kuin iltapäivällä, kun se tuli kotiin ja kertoi eksyneensä pyörällä Espoon metsiin. Onneksi mun barf-pötkö ei ollut silti ehtinyt sulaa sen repussa. Se oli emolle se tärkein juttu. Siitä tiedän, että kyllä se mua rakastaa ihan hirmuisesti, vaikka onkin vähän höpsö. Rufuskin rakastaa. Rufus on mun sulhanen ja tulee pian hakemaan mut autolla häämatkalle. Me mennään Balille. Sheivasin tässä jokin aika sitten jo vähän toista jalkaa, mutta kun Ruffella kestää niin kauan, niin arvatkaa mitä? Se siloinen kohta on jo karvan peitossa. Äiskä sanoi, että ei haittaa ollenkaan, päin vastoin. Ihanaa kuulemma se nukka.

 
Tällainen pikainen synttärikuva vielä tähän väliin. Äiskä lupasi, että pidetään
piakkoin ihan kunnon kuvaukset, sillä alkoihan meillä vihdoin LOMA!

Kehrääväistä kesää kaikille, ja olkaa kilttejä huomenna mun emolle siellä kissakahvilassa, vaikka se vähän hönöttikin pieleen tämän synttärihomman! Sillä vaan on ollut vähän pöön-aut tai jokin semmoinen, mutta kyllä se ihan hyvä tyyppi silti on. Här, här, här!

27 kommenttia:

  1. Harmi, että Nupun synttärit pääsivät tuolla lailla unohtumaan. Onneksi asia palautui mieleen ennen kuin Nuppu kerkesi pahemmin mielensä pahoittamaan. Emolle terveiset, että kahvilassa nähdään huomenna 🙂

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on olleet rytmit ihan sekaisin, kun en ole koskaan pitänyt lomaa tähän aikaan. Mulla oli koko ajan sellainen olo, että Nupun synttäreihin on vielä pari viikkoa... Onneksi se on maailman lempein mössykkä eikä lainkaan pitkävihainen.❤️ Huomiseen! Onpa kivaa, että nähdään! :)

      Poista
  2. Onnea Nuppu ihanainen ❤😺❤

    VastaaPoista
  3. Voi Nuppu, ihmiset ovat välillä "vähän" outoja tapauksia, mutta tärkeintä että emo muisti lopulta päivän tärkeimmän asian eikä eksynyt lopullisesti metsään! Lähetämme edustajamme emännän paikalle tarkkailemaan tilannetta! - Pepsi ja Max

    Onnea kaunokainen! - Jaffa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Jaffa-komistus! Kyllä nyt kelpaa kelliä kehuissa ja onnitteluissa. Mama puuhailee tuolla lähtöä, mutta soittakaa palokunta etsintöihin, jos sitä ei ala näkyä. Ja pitäkäähän siitä huoli - se ei ole näköjään vielä ihan täydessä iskussa.

      Poista
  4. Onnittelut Nupulle! Ei aina kaikkea voi muistaa ajallaan... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnittelut välitetty! :) Ja kiitos lohdutuksesta. Kyllä harmitti, kun tajusin mokan, mutta Nuppua on lellitty tavallistakin enemmän. Ja jälkikäteen sille kyllä laulettiin ”Paljon onnea vaan!” niin kovaa, että naapuritkin varmaan kuulivat. :)

      Poista
  5. Älä sure, kamu, tiedetäänhän me ettei ihmiset oo läheskään yhtä täydellisii kuin kissat.
    Suuret onnittelut hienosta neljän vuoden iästä! Kauniiksi olet kasvanut.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, Ilona ja Pikku Traktori! Emokin sanoo, että olen täydellinen kullannuppu. Itsestään ei puhu aina ihan yhtä kauniisti.

      Poista
  6. Paljon Onnea synttäreistä ja Lomasta ! :)

    VastaaPoista
  7. Paljon onnea neljävee Nuppu! <3 Taisi olla silti ihan onnistuneet synttärit, kun kukkaa, herkkua ja huvimajaa (hieno!) oli tarjolla, vaikkakin vähän myöhässä. :)
    Tätä palvelijaa ei kaffille päästetty, kun matkaamiseen olisi mennyt kissojen mukaan ikuisuus ja M&A olisivat vähintään kuolleet nälkään sillä välin.. :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Juhlat on jatkuneet edelleen. Jospa saatais tällekin illalle hieno maja! T. Nuppu
      Onpa harmi, ettei lupaa blogikahvittelulle heltynyt tällä kertaa. Olisi ollut kiva tavata! :) (Mutta toki ruokinta-asiat ajavat edelle!)

      Poista
  8. Onnea kaunis ja ihana Nuppu! Ja just hyvä se, että sun sheivaukset on kasvattamassa karvat takaisin. Kissan kuuluu olla karvainen. Paitsi jos on sphinx-kissa, mut sinä et ole. Sun kuuluu olla karvainen.

    Onnea vielä ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Olen sitä tassua ojennellut, ja kieltämättä näyttää hyvältä karvaisena. Jos Ruffekin tykkää siitä enemmän tuollaisena pörhökoipena, niin taidan antaa karvan kasvaa ihan vapaasti.

      Poista
  9. Onnittelut Nuppu! Ihmisten kanssa voi tapahtua juuri tuollaista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Emo on kyllä ollut vähän lahopäinen viime aikoina, mutta lupaan yrittää korjata sen.

      Poista
  10. Myöhästyneet synttärionnittelut Nuppu-neidille! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja nau!♥ Hyvin ehtivät vielä onnittelut!

      Poista
  11. Onnea Nuppu-ihanainen <3
    Pikaisen täällä päässä kyllä nauratti, kun

    VastaaPoista
  12. oho...läksi meneen etuajassa!
    Niin sitä vaan, että naurattaa vähän sun sheivaukset ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, purrrrurrr! ♥ Äiskä ei arvostanut aluksi ollenkaan tota säärijutskaa, mutta onneksi sitä huvittaa nyt jälkikäteen tai siis jälkitassuun!

      Poista
  13. Onnea Nuppikselle! Toivottavasti emännällä oli hauskaa kahvilassa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti onnitteluista ja pirtsakasta lempinimestä! Emo sille tuossa nauraa. On ollut muutenkin hyvällä tuulella, eli taisi olla kahvilassa kivaa.

      Poista
  14. Kuules sulonuttuni, älä yhtään sheivaile siellä! Tahdon, että oot mun pörrötassu <3 Me ollaan onnitteluissa vähän myöhässä, kun mama ei oo ollu kirjurina, mut onnea paljon mun ihanalle ja maailman kauneimmalle Nuppuselle ♥ love u ja silleen ♥♥♥
    ~Rufus

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ruffe-rakkaani! ♥ Mäkin lavjuu, ja saisit aika ison suukon nenälle, jos oltais jo Balilla. Tai jos vaikka vaan tulisit tänne tynnyrin päälle mun viekkuun. Mutta mä ymmärrän, että sen auton kanssa on hidasteita. Kiva, että tykkäät mun karvaisista sääristä! MeKissoissa sanottiin, että tosirakkaus ei karvoihin katso. Käskepä muuten se teidän mama sieltä äkkiä taas kaupunkiin ja kirjuroimaan. En jaksa enää oottaa, että näen, mitä oot puuhaillu!

      Poista