torstai 5. maaliskuuta 2015

Poikamies boksissa

Kevään edetessä olen alkanut tehdä Hupsuttamossa tiettyjä valmisteluja. Ne ennakoivat muutaman viikon päässä siintävää talvilomaa, jonka me kaksijalkaiset aiomme viettää kesäisissä tunnelmissa. Olen jo miettinyt, minkä matkalaukun otan mukaan ja mitä sinne pakkaan. Myös eräs nelijalkainen mussukka on aloittanut reissuvalmistelut:

Juju pakkaa itsensä joka aamu, jotta se
pääsee varmasti emon mukana etelään.
 
”Mama hei, ei kai altaalla ole pakko näyttäytyä pelkissä Speedoissa?”
Jouduin selittämään Jujulle, ettei nyt ole valitettavasti kyse pienten pupusten aurinkoretkestä, vaan niiden on tarkoitus jäädä pitämään kodista huolta mummi Poppasen seurassa. Lähes kaikki valmistelut on jo tehty, ja Nuppua varsinkin ihastuttaa äärimmilleen täyttyvä ruokakaappi. Tilasin myös netistä Feliwayta, jottei neiti vain arjen muutosten keskellä alkaisi nassuttaa töppöstään unirätin verukkeena. Jujullekin tuli saman postilähetyksen mukana jotakin uutta ja jännää, joka sai sen reipastumaan, vaikkei se saakaan tässä kuussa varpaidensa väliin muuta hiekkaa kuin sitä paakkuuntuvaa.

Mikähän se uusi härpäke oikein on?

Ahaa! Olkilinnun höyhensuikaleista tehty rapinalelu, jonka mukana tuli pari vaihtopäätäkin.

Rajansa on silti silläkin, kuinka paljon sporttiräsy jaksaa juosta ja hyppiä.
Onneksi takavasemmalta on loikkaamassa kehiin seuraava saalistaja.

Ensin vaanitaan lättynä, sitten tehdään pari tätimoonikamaista pepunheilausta...
...ja lopuksi: ZÄDÄM!

Nuppu-nalle luuli, että violetti sulka maistuisi karhunvatukoilta.

Parasta antia paketissa oli silti pahvilaatikko, josta askartelin Jujulle ikioman pientalon. Sinne sen on hyvä mennä tuumailemaan, jos emoa tulee liian kova ikävä. Nuorukainen on selvästi suostunut diiliimme, sillä toisinaan oma yksiö päihittää jopa matkalaukkuelämän.

Neliöitä ei ole kovin monta, mutta sisustuksessa
 on käytetty väriä, joka miellyttää Jujun silmää.

Rimpsujen ja poppanoiden sijaan Juju luottaa askeettiseen tyyliin.
Ei tämä nyt ehkä Suomen kaunein koti ole mutta mikä tärkeintä,
se on Jujun oma rakas poikamiesboksi.

16 kommenttia:

 1. Juju hei, mulla on melkein samanlainen loota paitsi ylösalaisin. Musta se on kiva poikamiesboksi just silleen! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mekin koitettiin ensin heivata boksi ylösalaisin, mutta se oli kittanapieni. Näin päin uusi koti tuntui sen sijaan heti omalta. <3

   Poista
 2. Laatikko! Miten ihanaa. Ja jännä lelu. Sporttiräsyt, hihii! Ei haittaa vaiks noi yhet lähteekin. Kun on laatikko ja lelu ja ruokkijaorja. Kaikki hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen myös, ettei meitä kaivata, kun on kaikenlaista kivaa tekemistä ja hyvässä lykyssä saa viettää yöt mummin kainalossa. Toivottavasti katit vähän sentään ilahtuvat sitten, kun palataan maisemiin...

   Poista
 3. nyt olen kyllä niin kade sun hienolle boksille Juju! Miulle ei koskaan askarrella minkään sorttisia ovia tai ikkunoita omiin bokseihin (joita on monia, tosin ne on kaikki pikkuhiljaa hävitetty...) vaan täytyy itse hypätä korkean reunan yli ja järsiä omat kurkistusaukot... :) t.Misu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Te maalaisserkut olette kyllä niin omatoimisia, kun teette perusrempatkin itse! :) Täällä emo sahaa ovet kermapeppuräggäreille... :-D

   Poista
 4. Meillekkin tulee huomenna iiiiso paketti josta ei edes mies tiedä, salaa tilasin jotain jännää, huomenna siitä varmaan sit blogissa! ;---) Olisipa kiva päästä jonnekkin lämpöseen ja tännehän luvattiin ensiviikoksi plus kymmenen eli sehän on melkeen kuin etelänmatka... :'D Voisi viedä vaikka Ruffen taas lenkille!! Kivan lelun oot tilannut ja Jujulla on aika kiva yksiö, siellä kyllä kelpaa oleskella! Ja mikä parasta, kohta kisut pääsevät mummin luo ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissashoppailu riistäytyy helposti käsistä! :-D En malta edes odottaa, mitä sieltä teidän lähetyksestä paljastuu. Täällä koto-Suomessakin on kyllä melkoiset kelit, mutta nyt haluan kerrankin takuuvarmaa lämpöä. Koko viime vuoden ajan me vietettiin jokaikinen pieni lomanpätkä vesisateessa (ja kesälomalla tuli räntää!). Hauskaa on toki ollut muuten, mutta nyt prioriteetti nro 1 on aurinko. Mun äiti taas saa Helsingin-loman, koska hän siis saapuu meidän kotiin kissojen omalle reviirille. :)

   Poista
 5. Toi lelu on kiva! Muttei se kestänyt meidän leikeissä kauaa.. Toivotaan että kestää teillä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmeen hyvin se on toistaiseksi kestänyt, vaikka sillä on leikitty joka päivä. On jo tarjonnut parin euronsa verran hupia, vaikka menisikin pian rikki. Toivotaan kuitenkin, ettei niin käy vielä pitkään aikaan, koska tuo jaksaa riemastuttaa molempia katteja yhtä paljon. :)

   Poista
 6. Oho mikä poikamiesboksi, varmaan jostain asuntomessuillta hankittu ! :) hehe, hyvin tosiaan on Nuppu on ihan lättynä tuossa yhdessä kuvassa. On ne vaan niin söpöjä molemmat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että tämä on nyt sitten kesän 2015 mallistosta, ja tuollainen pahvinen askeettisuus on tulossa huipputrendikkääksi. Nuppu-lättänä ei ole silti mökistä kiinnostunut, joten se haikailee varmaan jo talven 2016 tyylisuuntien perään.

   Poista
 7. Pahviset poikamiesboksit ovat taattuja klassikkoja, meiltäkin löytyy!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotkin elämän pienet yksinkertaisuudet ovat selvästi niitä parhaita juttuja! :o)

   Poista
 8. Hyvä kämppä, kaikilla kissoilla pitäisi olla sellainen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pitäisi! :) Paikka on selvästi rakas, koska Juju kantaa sinne kaikki saaliitkiin. Ehkä se haluaisi sisustaa boksin niin, että seinälle laitettaisiin pönöttämään täytetty leluhiiren pää.

   Poista