sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Reportaasia odotellessa

Hupsuttamossa on sattunut ja tapahtunut taas kaikenlaista jännää: Juju on oppinut uuden tempun, verhotanko on rojahtanut lattialle (ihme kyllä ilman kissain avustavia töppösiä), Nöppis on penkonut keittiönlaatikoita ja pöydälle ilmestyivät uudet, yltiötrendikkäät Muji-tabletit, mutta missä viipyy raportti? Sitä sopii miettiä. 

Eikä auta kuin odotella. Hopi, hopi, äiskä!

Ei ihme, jos lopulta tulee iso haukotus tai ”häyyyssihiiri”
niin kuin meilläpäin sanotaan!

16 kommenttia:

 1. Tuossa näkyvä ei lie Muji-tabletti, kun on lattialla. Ei sempualee, kivan näköinen on tuokin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Välitän kehut äidille - lattialla kun on hänen virkkaamansa (!) matto. Se on kyllä Muji-tabletteja hienompi! <3 Ei muuten olisi hullumpaa tehdä tuosta kuteesta myös mätsäävät tabletit... Hmm! :) (Pitäähän Mujeilla olla tuuraajatkin.)

   Poista
 2. Hei ihan oikeesti! Ladakkaa ny siihen äitikissiin energiaa, että se saa teidän raportit aikaiseksi.
  - Rokkimimmit -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me on yritetty ja yritetty – lataan äiskää (jalkojen päälle kiepsahtamalla) aina, kun se katsoo Big Bang Theorya, ja Nuppukin antaa sen nenälle virtasuukkoja, mutta ei kuulu kunnon raporttia, ei! - Juitsi

   Poista
 3. Raportit tulevat aikanaan, niitä voidaan odotella. Pääasia kuitenkin on, että ruoka-ajat ovat pysyvät ja leikit sujuvat. Eikä päiväunistakaan sovi luistaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, fööst things fööst! :o) Eiköhän kuulumisia pian ole kerätty niin paljon, että niitä alkaa läikkyä yli postauksiksikin. :-) Ihanaa, että niitä odotetaan! <3

   Poista
 4. Onko reportaasin puutoksen syynä kuvien puutos? Jos on niin ei haittaa, voidaan ottaa vastaan pelkkää tekstiäkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei oikeastaan, sillä mulla on kivoja kuvia, joita ei blogissa edes ole vielä näkynyt. Ehkä tässä on nyt jokin isompi mietinnän paikka: kun blogi on ollut pystyssä jo yli kuusi vuotta, niin on tullut analysoineeksi meidän pikku arjen detaljit jo moneen kertaan. Kaikki kuvauspaikat ja -kulmatkin on kaluttu, joten tuoretta näkökulmaa joutuisi kaivamaan (ellei halua olla one-trick-kitten), eikä siihen taas oikein ole ollut aikaa, kun tämä on ollut itsellekin melkoinen muutosten vuosi. Mutta haluan pitää blogin pystyssä ja ihan varmasti Hömpänpömppien edesottamuksista tulee vielä reportaasi poikineen. Niin kivaa, että tekin jaksatte vielä odottaa niitä! :)

   Poista
  2. Kuusi vuotta on kyllä pitkä aika ja postauksia näköjään on kertynyt ihan kiitettävästi! Teillä on aina pitkät jutut ja paljon luettavaa, ja se on tosi mukavaa. Jaksetaan odottaa! :) Mutta hei, ei paineita: arjen detaljeista on kiva lukea vaikka miljoonatta kertaa, ja samat kuvakulmat kelpaa hyvin. Me ainakin ollaan täällä katselemassa kauniita kissoja ja niitten ihanaa söpöä elämää, eikä hakemassa jotain hiivatin uudenuutukaisia huippuelämyksiä tai innovaatioita. :D

   (Meillähän on myös paljon postauksia, mut puolissakaan jutuissa ei ole mitään oikeaa asiaa tai pointtia. :D)

   Poista
  3. Kiitos tsempeistä! Ja niin ihanaa, jos ei haittaa, vaikka pajatettaisiin papukaijoina samaa levyä! :-D Viime postausta tehdessäni nimittäin mietin, että moneskohan sadas "Hupsut kylpee" -postaus se oli, mutta pesuhommelit on aina niin jännittäviä hetkiä, että eihän niistä voi olla kirjoittamatta. Viimeksikin kun tuli taas Nupulta niitä innovaatioita, esim. että voi hypätä äiskän syliin kesken suihkun. <3 Olen myös yrittänyt opetella, ettei aina tarvitse kirjoittaa kamalan pitkästi, vaikka siiihen se helposti meillä menee sitten, kun postauksen aloittaa!

   Ja teillä on juuri sopivasti asiaa, pointtia ja hupia ihan joka postauksessa! :)

   Poista
 5. Onpa komea kita ja hammaskalusto, kateeksi käy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuppu halusi muistuttaa, että vaikka se on pieni ja pörröinen, niin jellonien sukuahan sitä silti ollaan! :o)

   Poista
 6. Meitä ilahdutti tämä lyhytkin reportaasi :) :) Täälläkin on ollut vähän kiireisiä viimeiset kuukaudet ja ei ole kovin paljoa ehtinyt päivittää. Välillä pitää ottaa aikaa itselle ja eiköhän niitä vähemmän kiireisiä kuukausiakin ole vielä tulossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että minirapskastakin tykättiin! :) Ajattelin, että parempi jotain pientäkin kuin ei mitään. Niinhän se on, ettei aina tarvitsekaan ehtiä raportoida kaikesta. Mutta teistäkin on aina kiva kuulla, kun suinkin ehditte blogin pariin!

   Poista
 7. Joo, ihmiset. Niiden raportit on aina myöhässä. Jaksetaan me kyllä odottaakin ja tämä lyhytkin kyllä meitäkin ilahdutti. Aina parempi kuin ei mitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että väliaikatiedotteestakin oli iloa! Jospa se oikea raporttikin tulisi tässä lähiaikoina! Yritys on kova. :-D

   Poista