lauantai 3. kesäkuuta 2017

Viiripäistä virkaintoilua

Demokratia on jännä juttu. Luulin pitkään, että Hupsuttamossa asuu neljä täysin tasaveroista jäsentä: kaksi ihmistä, yksi kissa ja yksi omituinen karvamurmeli. Jossain vaiheessa minulle kuitenkin valkeni, että kotimme on hierarkkisempi paikka kuin olisin koskaan osannut kuvitella. Mies on nimittäin antanut salaa meille kaikille virat, joista ei kuulemma voi enää neuvotella. Itse hän on toki yksikkömme suuri ja mahtava toimitusjohtaja, mutta listan seuraavaksi suurin pomo on… ei, se en ole minä, vaan Nuppu!
 
Nuppu on sekä talousjohtaja että varatoimitusjohtaja. Millä lihaksilla, jos saan kysyä?

Niin epäreilu mieheni ei sentään ole, että minä jäisin ilman titteliä. Olen hänen mukaansa jonkinasteinen keskitason manageri. Olisin mielelläni taiteellinen johtaja, mutta sellaista nimikettä ei kuulemma ole tarjolla. Tilanne on kaikkea muuta kuin ideaali, mutta huonomminkin olisi voinut käydä. Siitä todisteena on Huitsi-pupunen, joka kitkuttaa pyramidin pohjalla nimikkeellä juoksupoika!

 
Eikö fiksun pojan potentiaalia ole huomattu?

Olen modernina kissaemona kavunnut barrikadeille ja teutaroinut miehen jääräpäistä virkatyranniutta vastaan, mutta hän pysyy päätöksissään ja muistuttelee, ettei maailmassa kaikki ole aina rehtiä ja reilua. Olen jo tyytynyt omaan osaani, mutta eniten minua kiukuttaa Jujun puolesta. Viimeksi tänä aamuna tivasin vastausta, miksei Jujukin saa olla varatoimitusjohtaja. Mies yllätti minut vastauksellaan: Nupussa on todellisen johtajan ainesta, sillä typykkä on pienestä asti tiennyt, mitä se haluaa. Kun kävimme katsomassa kasvattajan luona kissanpentuja, Nuppu änkesi itsensä heti tietoisuuteemme: se tunki syliin, kapusi pöydälle vahtimaan sopimuksen allekirjoittamista ja tassutteli itse kuljetuskassiin. Mutta mitä teki Juju? Nukkui laatikossa ja heräsi vain lipomaan vähän villapöksyjään.

 
Auts, mikä perustason erhe!

Meillä on valitettavasti videoaineistoa, joka osoittaa miehen väitteet todeksi. Innostuin etsimään tuon ihka ensimmäisen kissavideomme, ja löysin myös paljon muuta suloista materiaalia Nupun ja Jujun vauva-ajoilta. Askartelin niistä teille vauvaelokuvan, joka mielestäni paljastaa, että minusta olisi taiteelliseksi johtajaksi. Jos sellainen virka siis joskus perustettaisiin...PS. Minusta voisi tehdä myös HR-johtajan, sillä pitkien inttämisten jälkeen Jujukin voi nyt paukutella virkahenkseleitään: se nimitettiin tänään ”Juoksevien asioiden manageriksi”.

22 kommenttia:

 1. No onneksi Juju sait sentään ylennyksen (onkohan se jo korkeampi kuin emon titteli?)! Meilläkin on aika samanlainen hierarkia.. Ihana vauvavideo!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon, että Juide nousi nyt mahdollisimman suurelle korokkeelle myös miehen kaaviossa. :o) Oikeastihan juttu menee niin, että minä ja Nuppu ollaan prinsessoja ja Juju prinssi, ja meitä palvelee yhteisesti sellainen kaksilahkeinen lakeija. ;)

   Poista
 2. En kestä mitä ihania räsyvauvoja!! Tahtoo yhden Nuppuvauvan tännekkin ♥♥♥ Voi pentuaikoja ja sen ihanuutta. Räsyvaavit on mitä suloisimpia varsinkin Nuppu ja Juju! Mihmih ♥ Meillä taidan minä olla pomo, tai kun pojat aina riiviöi miehelle mutta minulle eivät uskalla. Aina koneellakin Ruffe saattaa näykkästä miesihmistä nilkasta tai kyynerpäästä, mutta ei mulle olla tehty ikinä mitään tommosta kamalaa huomionhakuun.. Mutta Cocolle johtaja on kyllä isi koska isi on ihana, edelleen mustis...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muhunkin iski ihan järjetön kissanpentukuume, kun katselin noita vanhoja videoita ja kuvia! ♥♥♥ Onneksi räggärit ovat ikuisia halivauvoja. Nytkin Juju-beibi on kerällä mun jalan päällä, niin en pääse lähtemään koneelta mihinkään, ja Nuppu-taapero tuhisee toisen jalan vieressä. ♥ Mä tossa ylempänä leuhotin tassulinnalaisille, että oikeasti ollaan hierarkiassa Nupun ja Jujun kanssa huipulla ja mies pohjalla. Mutta kyllä se taitaa oikeasti olla niin, että Nuppu ja Juju ovat Hupsuttamoa hallitseva kaksikko, sillä ne pompottavat meitä molempia ihmispalvelijoita yhtä paljon...

   Poista
 3. Hurmaava vauvvavideo, kyllä sillä pitäisi taiteellisen johtajan titteli irrota. Suosittelen jatkamaan edelleen neuvotteluja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ihanaa, että tykkäsit vauvavideosta! ♥ Saas nähdä, miten neuvotteluissa käy - niitä jatketaan ehdottomasti! :)

   Poista
 4. Oho, aika sileäkarvaisia pentuina? Mut söpöjä tietty :-))

  Virkoja on ihan helppo perustaa. Tuo on vain jotain vänkäämistä että sä et vois muka olla taiteellinen johtaja. Näkeehän sen tuosta videostakin jo, että voit! Ja sit, voi nimittää itse itsensä myös. Kysy vaikka Romaniasta tai Pohjois-Koreasta. Ne tietää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvahupsujen karva oli tosiaan aika siloista ja lyhyttä - varsinkin Jujulla. :) Eikä Juju oikein vieläkään näytä sellaiselta muhkealta perusräggäriltä niin kuin Nuppu, Coco ja Ruffe. Mutta erilaisuus kunniaan - Jujun turkki on ihan ainutlaatuisen silkkimäistä. ♥

   Kiitos taiteellisuuskannustuksesta! :-D Mä vain ilmoitan Hupsujen Kim Jong-kaksilahkeiselle mun uuden nimityksen, ja se on sillä sinetöity!

   Poista
 5. Voi ei miten pieniä Nuppu ja Juju on olleet! ♡ kyllä tuolla videolla luulisi johtajan paikan avautuvan. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eivätkö olleetkin ihania pikku rääpäleitä! ♥ Ja nyt ne ovat ihania isoja rötkäleitä - paitsi että Juju on aika pieni suikula vieläkin. :) Mä tuossa jo yllä nimitinkin itseni taiteelliseksi johtajaksi. :-D

   Poista
 6. Ehdottomasti taiteellinen johtaja ja HR-manageri. (Kissavauvoista en pysty sanomaan mitään, meni sielu ruttuun ❤️)

  Sitä kumminkin mietin, että eikös se juoksupoika ole teidän mies, joka juoksee maratoneja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos! Nyt CV:ssä lukee myös HR-manageri! :-D Ja totta! Kukahan se oikein on tämän perheen juoksupoika?! Täytyykin käyttää tuota täsmäaseena, kun miehellä on jokin hääfmäräthoni taas tulollaan.

   Nuppu ja Juju ovat saaneet tänä viikonloppuna multa ihan kamalaa vauvapaijausta, kun olen taantunut noihin niiden sielua ruttaaviin beibiaikoihin. ❤️

   Poista
 7. Voi miten söpöjä kissavauvoja...ja söpöys säilynyt vaikka ikää karttuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan niistä Neron taannoisista hauvavauvakuvista muistin, että meilläkin on tällaista söpöilymatskua! :o)

   Poista
 8. Me taas ollaan sitä mieltä, että juoksupojat ja -tytöt ne maailmaa pyörittää. Toimitusjohtajallakin menis sormi suuhun, jos nyk. Juoksevien asioiden Manageri menisi vaikka lakkoon. Taidettaisiin olla pinteessä ennen puoltapäivää... ;) T. kolme juoksupoikaa &-tyttöä :D
  Tuo vauvelivideo on aivan ihana, tuitui!! <3 Teidän talouden Taiteellisen Johtajan (tj) virka on meijän mielestä ainakin täällä blogin puolella varmistunut ;) ^.^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin olen kyllä pienten ruohonjuuritason puurtajien puolella. Ilman meitä ei suurilla johtajilla olisi johdettavaa - ja kaikki menisi mullin mallin. Go, pikku piipertäjät siis! :o) Mutta ihan mielelläni otan silti itsetuntoa hivelevän taiteellisen johtajan tittelin, vaikka sen vähän vauvakissivetoisesti hankinkin. :-D

   Poista
 9. Juju on tainnut omaksua hyvän elämänfilosofian. Turha hätiköidä ja hötkyillä, kun vähemmälläkin pääsee mainioon lopputulokseen. Jos Nuppu hoitaa asiat hyvin, niin jää enemmän aikaa ottaa rennosti ja kehrätä laatikossa, vaikka sitten välillä manageroisikin muutaman juoksevan asian.

  Ihastuttava kissavauvavideo ♥ Mekin äänestetään taiteellisen johtajan viran puolesta. Tai jos ehdottaisit olevasi puolet ajasta HR-johtaja, kun sekin vaikuttaa tarpeelliselta, jottei Juju-parkaa juoksuteta ihan liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä herkälle Juitsille sopii rennompi virka - Nuppu sietää ylätason paineet paremmin (koska ei luultavasti niistä ole edes tietoinen). :-D

   Kiitos taiteellisuuskannatuksista! :) Lupaan silti revetä myös HR-hommiin aina, kun Huidepuiden elämä menee liian juoksevaksi!

   Poista
 10. Voi, mikä vauvavideo <3<3 Mutta mitä ovat nämä virat? Olisiko YT-neuvottelujen paikka? Taiteellisen johtajan virka nyt ainakin pitää avata. Juju varmaan pärjää hyvin juoksevien asioiden managerinä, jää aikaa keskittyä olennaiseen eli kissailuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vauvavideopalautteesta! :) Ja hei, mahtava idea nuo yyteet! Mä saan haaveilemani viran, ja Juju saa juoksevien asioiden lisäksi hoitaa agilityjohtajan pestiä aina kun kissailultaan joutaa. <3

   Poista
 11. Vauvvat !VAUVVAT ❤️ ❤️ ❤️ ❤️

  MUlla on sillen helppo meidän firmassa, kun mä määrään. MÄ oon CEO ja muut ei oo ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No VAUVAT on kyllä niin mössönmössön!❤️

   Tuo on kyllä hyvä, kun saa olla CEO eikä tartte diskuteerata. :o)

   Poista