lauantai 11. maaliskuuta 2017

Kops, pörrrrrr, plonk ja huhuu!

Maanantaina yläkerran uudet asukkaat aloittivat pahamaineisen remonttinsa. Jäin etätöihin, jotta kotona olisi joku turvallinen aikuinen antamassa Nupulle ja Jujulle tekohengitystä, kun pora alkaisi laulaa. Ja kylläpä se kuulkaa vetikin kauniit aariat lekan tahdissa! Minulla oli hampaat irvessä, kun seinää kaatui, ja kissatkin olivat miedosti hämillään.
 
Nuppu hei, joko hengitetään pussiin, vai pärjäätkö sä?

Koska poraus, tööttäys, vingutus, nakutus ja plonkahdukset jatkuvat yhä viikonloppumme ratoksi, kirjoitusfiilikset eivät ole katossa. Niinpä aion lähteä ulos auringonpaistetta kummastelemaan ja jätän teidät tutustumaan Hupsujen kamalaan naapuriremonttiin ääniraidallisen videokoosteen avulla. En ole poistanut alkuperäisiä ääniä, mutta remonttimelskeen sekaan on saattanut eksyä yksi tai kaksi mieltämme virkistävää lisäystä ja Jujua nolottavaa maman söpönöpöhöpölässytystä. Sori siitä!

 
 

Hiljaista ja autuaan remontitonta viikonloppua teille muille!

16 kommenttia:

 1. Voi sentään! Hiljaista ja rauhallista viikonloppua ja tulevia aikoja teille! Jospas se seinä siitä kaatuisi, ja saisitte rauhanne takaisin.

  Rauhallista tai ei, Nuppu ja Juju ovat hyvin suloisia ♥ Ei ihme että mammaa lässytyttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempistä ja rauhantoivotuksista! :) Seinät ovat jo kaatuneet - kyyläsimme Nupun ja Jujun kanssa, kun tiilet ja betoniromu kärrättiin pois. Mutta nyt varmaan uusitaan keittiökalustoa ja kylppäriä - ja mies muistutti, että lopuksi on sitten vuorossa parketin sirkkelöinnit... Mutta otan mallia noista söpöliineistä ja yritän olla ärtymättä. :)

   Hyvä, kun ymmärsit mun lässytyksen tarpeen! :-D Ei noille höpöpöppänöille voi olla lepertelemättä...

   Poista
 2. Taipaa käydä niin, että kisuliinit selviävät remontista paremmin kuin mamma :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siltä nyt vaikuttaa, mutta mieluummin näin päin! :) Otan mallia reippaista karvakasoista - ja nyt ollaan jo kuun puolivälissä. Jei! :)

   Poista
 3. Remonttimöly on sukasta! Kyllä se onneksi myös joskus loppuu. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänäänkin on porailtu pariin otteeseen, mutta ehkä tämä tästä. :) Toivon, että siellä asennetaan äänieristeet oikein tiiviisti!

   Poista
 4. Börjen korvat meni ihan lennokiksi, kun poraus alkoi. Se ääni ei ole täälläkään suosiossa, siis :)

  Lässytely rocks, muuten ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Börjeä! ♥ Me pahoitellaan jyrinää vielä näin jälkikäteen. Tänään alkoikin taas aamulla kirskuna kuulua, ja oli melkein hauskaa karata töihin. :-I

   Arvelinkin, että sulta heruu ymmärrystä lievälle lättyttelylle. :-D

   Poista
 5. On kyllä tommonen remonttireiskailu niiiin hermoja raastavaa. Musta tuntuu etten kestä edes pientä vasarointi nakuttelua enkä tosiaankaan porausta. Ärsyttävää, mutta pakkohan se on remontoida jos on jotain remontoitavaa :( Hauska video me täällä hihitettiin vatsat kippurassa :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos empatiasta - ja onpa hauska kuulla, että video nauratti! :-D Mä vähän hihittelin yksinäni iMovie rämplätessä.

   Remonttireiskuus ottaa todella pattiin!!! Sunnuntainakin ne peevelit porasivat. Aaaagh! Tiedän, ettei saisi olla näin ääniyliherkkä, mutta mulla varmaan on jokin korva- ja hermovika, koska tosiaan pikkuruinen nakuttelutkin ärsyttää. Esim. kuulakärkikynän naksuttelu. Ja viheltäminen on mulle punainen vaate!

   Poista
 6. No huh huh...ärsyttävä poran ääni, ihan kuin hammaslääkäri olisi muuttanut naapuriin.
  Voimia, kyllä se aikanaan loppuu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin kaamea, aivoihin asti tunkeutuva ääni! :-o Onneksi kissat pystyvät jostain käsittämättömästä syystä nukkumaan tuossa metelissä. Kiitos tsemppaukesta! Ei ole enää monta viikkoa, ja kuukauden päästä koittaa vihdoin talviloma, joten kyllä tämä tästä. :)

   Poista
 7. Ihana video, kiitos, päivän piristys. Tokihan moiselle söpöläisille pitää höpötellä mamman ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että meidän video piristi ja söpönöpöhöpöttelyä ymmärretään! :) <3

   Poista
 8. Videosta tuli mieleen ajat ennen kissoja, kun asuttiin kerrostalossa putkiremontin keskellä, hrr.. :/ Nuppu ja Juju tuntuu ottavan remontin aika tyynesti, onneksi! :) Emmä kuullut mitään lässytystä, normaalia kissapuhetta vain. ^.^ Jujun yllätyshyökkäys jalkaa kohtaan yllätti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Brr, putkiremontin keskellä asuminen puistattaa ihan jo pelkkänä ajatuksena! Nuppu ja Juju varmaan olisivat ihan, että nou big diil, mutta mä en kestäisi.
   Ja hyvillä korvilla kuuntelit, kun kuului vain normaalia kissapuhetta! :-D Juju ei halunnut, että siirrän jalkaa pois, kun sillä oli niin ihana nukkumapaikka. Itsekäs pikku piraija! :-D Onneksi Juippi ei koskaan näykkää kovaa. Mun äiti kommentoi videota, että Juju ajatteli popsia mut lounaaksi, kun kerran lounaasta lässyttelin. Tai siis ehdottelin ihan normaalilla äänellä. :)

   Poista