lauantai 21. toukokuuta 2016

Täysin sukua julkkikselle

Julkisuus tuntuu olevan nykyisin tosi pop. On ”Kotikollille morsianta” ja ”Unelmien poikamieskissaa”, ja oma kuono on saatava näkyviin viiksistä nyt puhumattakaan. Nuppu ei sellaista ymmärrä. Sille julkisuus on tullut välttämättömänä pakkona misseyden, julkkiskihlauksen ja tietenkin yleisen blogikissuuden myötä. Neitokainen on tottunut siihen, että paparazzit lörpöttävät kaikista sen privaattielämän kuvioista, oli kyse sitten villahousuun tarraavasta pökäleestä tai poikaystävän stalkkaamisesta. Kaikki kerrotaan - ja enemmänkin.Nupusta on omituista, miksi tällainen julkisuus ei riitä tietyille kinuskikissoille.

Nupun filosofisten pohdintojen taustalla on Juipikkaan viimeaikaiset kuviot. Poitsu nimittäin liittyi viikko sitten Suomen agilitykissoihin ja esittäytyi heti reteästi Agikissa-lehden harrastusjutussa. Siitähän sitten varsinainen souvi syntyi! Puippa halaili lehteä, tassutteli sen päällä ja poseerasi häntä tomerasti pystyssä. Eikä emo ollut yhtään diskreetimpi. Lehteä piti esitellä jokaiselle vastaantulijalle, ja onpa juttu lehautettava näkyville täällä blogissakin:

 
”Mamman pikku poooooooika! Tiiinä te nyt hoppatitittää niiiiin hienotti!”

Nuppu vilkaisi artikkelia sen verran, että näki oman nimensä juttua pohjustavassa perhe-esittelyssä, mutta enemmän sitä kiinnosti viereisen sivun reportaasi Pöpö-kissasta.


”Moi Pöpö! Eikö ookin vähän rasittava tuo viereisen sivun touhottaja?”

Kun Pöpön haastattelu oli luettu, toisenlaiset asiat veivät Nuppu-neidin mielenkiinnon.

 
Se suki hyräillen silkkisiä peppukarvojaan.
 
”Talk to the paw, julkkisveli!”

 Juju vähän ihmetteli siskon penseää suhtautumista mutta osasi onneksi ottaa kaiken ilon irti omasta tähtihetkestään.

 
”Eemeli on tosi cool. Aattele mama, että me oltiin samassa lehdessä! Ja Pöpökin vielä!”

”Mama, ei saa ottaa! Tää on mun lehti!”

”No okei, luetaan nämä jutut vielä kerran yhdessä läpi!”

Nuppukin unohti onneksi pienen kateuden pistonsa, kun kissat saivat yhteisesti terveisiä eräältä koiramaailman julkkikselta, nimittäin arvontamme voittaneelta amerikanbulldoggi Nerolta! Kusti oli sitkuttanut fillarillaan hurjaa vauhtia ja vienyt pikku tuliaispakettimme eilen perille. Paljastamme nyt, mitä arpajaisvoitto sisälsi:

 
Tättärää! Palkintopakettiin päätyi kokoelma Disneyn kuuluisimpia kissoja.


Ketään ei ehkä yllätä, mikä esine oli Nupusta kaikkein ihanin.

Juju toivoo, että nämä troublemakerit muistuttavat
Liinukkaa ja Neroa aina kahdesta hieman pörheämmästä
ja hivenen lällymmästä vekkulikaksikosta.

Voittajien hykerryttävät tulkinnat lahjan sisällöstä ja kissamaisista nuuhkuista voi käydä lukemassa Neron omasta blogista.

 
Ja kyllä emo lupaa vielä yrittää värvätä Nuppua Sports Illustratedin kanteen.
Onhan te niin töpö ja ihan vähän spolttinenkin!26 kommenttia:

 1. Veikeetä, kaverit! Mutta etteks te kuuluisi niinku jonkun kauneuslehden palstoille kans, koska eihän ESIM. ihmiset oo läheskään yhtä kauniita ku te. Ja kumminkin ihmisten kuvia on joka paikka täys.

  On teillä kyllä ahkerampi ihminenkin kuin meillä. Täällä saa vaipua goomaan ennenku kukaan leikittää! Paitsi jos tulee kissatätejä kylään, ja sitä aina kovasti toivotaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me niin kuuluttaisiin kaikenlaisten julkaisujen kansiin ja sisuksiin kaikkien teidän kissikamujen kanssa! Lehtien nimiäkin voisi vähän säätää, esim. MeKissat, Seitsemän tassua, Ilta-Kissulat, Aamukatti, Kissaseura jne.
   Ja kyllä työ meidänkin ihminen voisi vielä vähän skarpata. Nyt on jäänyt vähän samat temppukimarat päälle... T. Juju ja Nuppelsson

   Poista
 2. Kunhan ei menisi liika julkisuus korviin vaan pysyisi tassuissa.. Mutta onhan se kyllä hienoa tuntea julkimoita :) - Pepsi ja Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän on ne korvat saaneet tassujakin kohoamaan parketista, mutta ehkä nyt vähän aikaa saa vielä pieni kissanpoikanen leijua. =)

   Poista
 3. Nyt voi kulkee kaduilla lesona kun tuntee julkkiksen :)
  Aivan mahtavia kuvia ja paras missä pikkunen hyppää esteen yli.
  On se kiva kun on tuollaisia harrastuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Juitsukka inspiroitui kehuista ja nousi vielä pari senttiä korkeammalle parketista. Estehyppely on kyllä hauskaa puuhaa!

   Poista
 4. Pidä Nuppu nyt se Juju kurissa ja nuhteessa, että ei mene maine hattuun! Ollaan kyllä Zetorin ja Ilonan kanssa samaa mieltä, että paremmin te sopisitte lehtien kauneusmalleiksi kuin jotkut ihmisruipelot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä mä vähän jo läppäsin pehmotassulla velipoikaa, niin että se muistaa, ken on meistä kaikkein kaunein... Ken on meistä suuuuloisin... Ken on meistä kaikkein iiiiihanin ja peeeeh-moiiii-sin! T. Nuppu

   Poista
 5. Juju on atleettinen ja julkkis ❤️

  Hyviä pointteja Ilonalla ja Zetorilla ja teillä vastauksena niille. Just tollasia lehtiä voisi lukeakin. (Seitsemän tassua!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tahtoisin kestotilata kaikki ne lehdet! <3 Ja napsisin talteen kaikki ihailijakuvat! ;)

   Poista
 6. Pidetäänhän pipot kylminä julkisuudesta huolimatta, Jujuseni. (Okei, saatoin itekkin vähän käydä poseeraamassa lehden päällä, ei kerrota kellekään...)
  - Pöpö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me pidetään paitsi pipo coolina myös salaisuus lörpöttelemättömänä! Mutta ollaan me Pöpö aikamoisia celebrityjä! -Juide

   Poista
 7. Wou, Juju on oikea julkkis! Kyllä nyt pitäisi Nupun päästä myöskin johonkin lehteen, niin ehkä se sitten malttaisi lueskella Jujun lehtijutun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nupusta pitäisi ehdottomasti tehdä jokin syväluotaava haastattelu, jossa olisi paljon isoja kuvia (ja vähemmän emon innokasta höpinää). :)

   Poista
 8. Ooh Juju säkin oot päässyt lehteen aika siistiä! Ruffekin on ollut lehdessä jo monesti oikeen kansikuvapoikana kans ja nyt se taitaa päästä taas onhan hän itse räsyvaltuuston puhemies ;--)Kannattaisi kuule teidänkin vaan liittyä räsy-yhdistykseen, kun sieltä saa bonuksena Nupulle Julisteita seinälle <3 No ei vaiska, mut tosi hienoo Juju ja oot kyl niin sporttinen varovaan ettei mimmit ala käydä kuumana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruffe onkin ihan konkari näissä lehtibisneksissä ja kalenterikuvissa! :)) Nuppu kyllä tahtoisi, että emo liittyisi räsyliittoonkin, ja ihaninta sen mielestä olisi pönöttää kuninkaallisena pariskuntana keskiaukeaman jättijulisteessa Ruffen kainalossa. Emo taas on vähän penseä yleensä kaikkien liittojen ja yhdistysten suhteen. Tammikuussa aina yllättää, mitkä kaikki jäsenmaksut pitäisikään pulittaa. :-D Juju toivoo, että ainakin Mimmi kävisi kuumana nähdessään tämän artikkeli. :)

   Poista
 9. Julkkis, sä oot Juju julkkis! Anna sit tassunkuva mulle vihkoon, jos tavataan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tassunkuva tulossa - ja nenun painallus myös! <3 T. Julkkis

   Poista
 10. Juipenduideli sentään miten hieno juttu! Kyllähän Juju onkin sellainen joogisti ja agilityilija (mikä sana :D), että taitoja on pakko jakaa muullekin maailmalle vähintään lehtiartikkelin verran! :) Mimmi on kohta viikon yrittänyt kuumeisesti etsiä moista lehteä tassuihinsa, siinä kuitenkaan onnistumatta.. Ei nyt uskaltanut itse edes sanoa mitään, kun miettii että vieläköhän kelpaa noin suurelle julkimolle ^.^ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Mimmiä! Juitsipuppiskin meni täällä ihan hätäännyksestä hiljaiseksi ja käski sanoa, ettei koskaan ole niin ”inessä”, ettei Mimmi saisi tassuja veteläksi ja kehruukonetta päälle. :) Niin, ja Juju naukaisee täältä Mimmille hellät ja hempeät nimpparionnittelut, joihin me muutkin yhdytään! <3

   Poista
 11. Oi vau! Jujusta kelpaakin tehdä juttuja ja tuo hyppykuva on niin upea! Ja eiköhän Nupunkin vuoro vielä tule! Nuppu sopisi niin hyvin kauniiksi kissamalliksi minkä tahansa naistenlehden kanteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juju kiittää kohteliaisuuksista! :) Toivotaan, että Nuppukin pääsee esittelemään söpönöpöä nassuaan johonkin julkaisuun. Tai omaan tv-sarjaan. Leffakin olisi Nupun mielestä jeespoks.

   Poista
 12. Kai nyt julkkis saakin vähän poseerata! :D Jakaahan Juju myös nimikirjoituksia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noin mäkin olen Juitsille sanonut, että ilo irti tuosta hienosta hetkestä! :) Nimmareita jaetaan ilman muuta - ja tassunpainalluksia, haleja, kehräyksiä ja kaikkea muuta, joka on fanien mieleen.

   Poista
 13. Oi miten ihana juttu ja vau mikä julkkis!!
  T. Aura, Elina ja Sofia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :-D Ihanaa, kun tulitte kommentoimaan. Täällä on kaksi kissaa niin pörheinä ja onnellisina! <3

   Poista