sunnuntai 15. helmikuuta 2015

Sisko ja sen veli

Viime aikoina Hupsut ovat keskittyneet paljon seurustelukuvioihin. Nuppu on haaveillut poikaystävä Rufuksesta ja Juju on pohtinut, kuka ottaisi vastaan sen ojentaman reality-tv-ruusun. Nuppu on retkottanut kehräävänä räsynä ”iskän” sylissä, ja Juju on löytynyt emon kainalosta kerran jos toisenkin. Emme ole silti unohtaneet kissojen välistä ystävyyttä, joka on ehdottomasti yksi toveruuden kuninkuuslajeista, kuten seuraavasta sikermästä voi päätellä:

ONNEA ON...

...lerppakorvainen sisko, joka kiitää tuulispäänä paikalle, kun leikitään Jerusalemin suutaria.

...veli, joka nukkuu yläpunkalla ja herää lohduttamaan,
jos alapunkan sisko näkee painajaista kammottavista,
katolla vaanivista irtokarvatupoista.
...sisko, joka ei aina ymmärrä kaikkia leikkejä mutta leikkii silti reippaasti mukana.
...veli, joka tsekkaa, että tunneli on turvallinen ennen kuin päästää sinne siskonsa.
...sisko, joka varmistaa, että villikset ovat raikkaat
eivätkä roiku puolitangossa.
...veli, joka jaksaa pelata silloinkin, kun siskolla on jo raksut mielessä.
...sisko, joka ei huomaa joutuvansa pian saaliiksi.
...leipuriveli, joka tuoksuu ihanasti pullalta.
...sisko, jonka kanssa hiljaisuus ei ole vaivaannuttavaa silloinkaan,
kun kumpikaan ei mourua tai mihhaa.
Onni on kaksi suloista, vilttiin naamioituvaa kattia, joiden hempeilyyn ei kyllästy koskaan!

21 kommenttia:

 1. Nuo on niin totta!! Kaveri vieressä on tärkeä monella tavalla. Millainen on Jerusalemin suutarileikki? Me ei tunneta sitä ainakaan tuolla nimellä. Pepsiltä terkut Jujulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jerusalemin suutari taitaa olla niitä leikkejä, joilla on joka puolella Suomea eri nimi, mutta kaikki sitä ovat joutuneet kokeilemaan. Musiikkituolit on ehkä yleisempi nimi: tuoleja yksi vähemmän kuin leikkijöitä, ja kun musiikki loppuu, kaikki säntäävät istumaan. Se joka jää ilman tuolia joutuu leikistä pois. Meillä taistellaan vanhan mutta ah niin rakkaan nojatuolin herruudesta. Minä ja mies hävitään aina, ja tällä kertaa Nuppukin jäi toiseksi... :-D

   Poista
 2. Oih sisarusrakkautta <3 Nuppu ja Juju on ihania ja se on ihanaa kun kisut on lämpimissä väleissä kun joillain ei niin ole. Onnekseni meilläkin kisut lovettaa toisiaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo nöpönenät ovat kyllä niin suloisia touhutessaan yhdessä. <3 Joskus mietin, että katsovatkohan ne toisiaan ja ajattelevat "voi ei, miten söpö!" :-D

   Poista
 3. Voi kuinka ihanaa sisarusrakkautta <3 Ihana katsella tällaisia kuvia, kun meillä ei ihan ole vielä kissat noin hyviä ystäviä, vaikka ystäviä ovatkin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteiset leikki-, pesu-, ja nukkumahetket saavat kyllä sydämen läpättämään aina hellyydestä. Eiköhän teilläkin ystävyyssuhde tiivisty aikaa myöten uusiin ulottuvuuksiin. :)

   Poista
 4. Niin hyvä yhteistyö sisaruksilla <3 On ne vaan niin söpösiä. Mikä se Jerusalem leikki onkaan ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä opin pienenä tuntemaan musiikkituolileikin Jerusalemin suutarina ratsastusleirillä: kierrettiin musiikin soidessa shetlanninponeilla ämpäreitä, ja kun musiikki loppui, piti hypätä alas ja raahustaa poni perässä ämpärin päälle istumaan. Ämpärittä jäänyt putosi leikistä, ja se jatkui niin, että yksi sanko taas poistettiin. :) Millähän muilla nimillä tämäkin leikki tunnetaan?! Olin ihan järkyttynyt joskus, kun tajusin, että "hippa" ei ole kaikkialla hippaa, vaan esim. littaa, ja "tarakalla kyykkäämisen" sijaan voidaan myös "kyytsätä ritsillä"! :-o Kieli ja murteet ovat loputtoman kiinnostavia! :)

   Poista
 5. Voooi mitä kamuja. Taas tulee lukijatoive... Varsinaisen blogikuikuilijan olanylilukijakaveri halusi tietää kisukaverusten mittasuhteista enemmän, valokuvista kun ei oikein pysty arvioimaan (ilman "tulitikkurasioita") strategisia mittoja ja oikeaa kokoa. -Mirka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, lukijatoiveet rulettaa! :-D Tämä toteutetaan ehdottomasti! Alkoi heti naurattaa, kun vain taivas on rajana. (Eivät ne ihan niin isoja tosin ole!) Terveisiä olan taa plus sille yhdelle vihreälle!

   Poista
 6. Voi, miten hyö on suloisia! On se onni oma sisko tai veli, jonka kanssa leikkiä ja hassutella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhtä kissaa suloisempi on vain kaksi kissaa! :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. :o) Kyllä tuon kaksikon onnenhetkiä mielellään seuraa.

   Poista
 8. Voi miten ihania ja osuvia kuvatekstejä! :) noista asioista se onni tosiaan on tehty. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pienten kissojen arki on aikamoisen söpöä. <3

   Poista
 9. Kissakaverus on varmasti korvaamaton molemmille murusille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Selvästi on kaverista enemmän iloa kuin harmia. Joskus tulee pikku kärhämää siitä, kuka saa käpertyä kiipeilypuun ylimpään pesään, mutta sekin ratkaistaan periaatteella "nopeat syö hitaat". :)

   Poista